Het theehuis.
Het theehuis. Foto: Ontmoetingspark Buiten

Odd Fellows houdt bazar voor een groter theehuis bij ontmoetingspark Buiten

Algemeen

DRONTEN - Odd Fellows Dronten houdt op zaterdag 20 april (11 uur) een bazar aan de Dukdalf 2 in samenwerking met ontmoetingspark Buiten. De opbrengst is bestemd voor een groter theehuis op het park: “Zodat activiteiten georganiseerd kunnen worden voor mensen die wel een steuntje in de rug verdienen.”

Onderdelen van de bazar zijn: “Gezellige kraampjes, lekker eten, grabbelton, veiling, springkussen, streekproducten, boeken, cd’tjes, stripboeken, sieraden.” Ook is er een optreden van het smartlappenkoor ’n Lach en ’n Traan.

Belangrijke functie

Jolanda Schram nam het initiatief voor de bazar. “Het is goed en belangrijk om met elkaar de handen uit te mouwen te steken,” vertelt ze, “Het ontmoetingspark heeft in onze lokale samenleving een belangrijke functie. Iedereen is enthousiast en zet z’n beste beentje voor. Het wordt een fantastische dag!”  

Het theehuis is uit zijn jasje gegroeid. “Het is er te krap om met een rolstoel of rollator binnen te komen,” licht Anke Dekkers van het ontmoetingspark toe, “We willen graag uitgroeien naar een volwaardig buurthuis, waar verschillende activiteiten naast elkaar kunnen plaatsvinden.” 

De jongens onder 15 jaar van Shoganai.
Judoteam van Shoganai uit Dronten plaatst zich voor NK 22 uur geleden
Opwekking in Biddinghuizen
Wat is er vrijdag te doen? BAS, Color Purple, cabaret, Pinksterconferentie 23 uur geleden
Wethouder Siert Jan Lap CDA)
Zwembad Swifterbant vóór seizoen 2025 renoveren, Biddinghuizen krijgt inspraak 23 uur geleden