• Alles
  • (8)
    Evenement

Aanleg rotonde

maandag 1 maart 7:00 uur

DRONTEN - De provincie Flevoland start komende maandag (1 maart) met de aanleg van een rotonde op de kruising Dronterweg – Swifterringweg. De voorbereidende (grond)werkzaamheden werden in november al uitgevoerd. Eind april 2021 is alles afgerond.

Doorgaand verkeer op de Dronterweg dat rechtdoor gaat wordt vanaf maandag langs het werk geleid door middel van een bypass, aldus de provincie. Afslaand verkeer wordt omgeleid.

Medio april wordt de rotonde aangesloten op de rijbaan van de Dronterweg. Tijdens deze werkzaamheden wordt de Dronterweg twee weken afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid. Tijdens deze afsluiting wordt ook de deklaag aangebracht op het gedeelte tussen de Larserringweg en de nieuwe rotonde.?

Fietsverkeer

Vanaf 1 maart tot april kan het (brom)fietsverkeer tijdelijk geen gebruik maken van de fietspaden langs de Swifterringweg en de Dronterweg ter plaatse van het kruispunt Dronterweg – Swifterringweg: „Door de aanleg van de rotonde moeten alle fietspadaansluitingen op de kruising worden opgebroken.”

Wegwerkzaamheden


deel deze activiteit