• Alles

Koningsdag in Swifterbant

dinsdag 27 april 10:00 uur

Persbericht De Klokbeker:

Ondanks de huidige situatie hebben we toch iets bedacht voor Koningsdag 2021. Wij willen u oproepen om Swifterbant, het mooiste dorp van Nederland te maken. Versier jullie straat zo mooi mogelijk, laat het een feestje zijn om door jullie straat te rijden. (denkt u wel aan de huidige maatregelen tijdens het versieren) er komt een jury langs om de straten te beoordelen. Voor de mooiste straat is er een wisselbeker. Wilt u meedoen met de wedstrijd meld u de straat dan aan op: koningsdagswifterbant@hotmail.com.

Voor de basisschool kinderen hebben we een kleurplatenwedstrijd. De kleurplaten kunnen worden opgehaald bij de supermarkten (en bakkerij Tietema). Hier kunnen de ingekleurde kleurplaten ook weer ingeleverd worden. Vergeet niet je naam en telefoonnummer op de kleurplaat te zetten voor het winnen van mooie prijzen. Ook hebben we voor alle kinderen een versierde fietsen wedstrijd. Hierbij moet je je van tevoren opgeven. Dit kan via het mail adres koningsdagswifterbant@hotmail.com. jullie krijgen dan een tijd en locatie door hoe laat je bij de jury moet zijn. Van jou en je fiets wordt een foto gemaakt.

Ook hebben we dit jaar weer de reveille, muzikaal ondersteund door familie Prinsen. Deze kunt u op 10.00 uur live volgen via de Facebookpagina van de Klokbeker. De vlag wordt dit jaar gehesen door wethouder T. van Amerongen.


deel deze activiteit