• Alles

Zomerdriedaagse

zaterdag 31 juli 0:00 uur

DRONTEN - Voor het tweede achtereenvolgende jaar staat eind juli een zomerdriedaagse van Mantelkring op het programma. Een van de hoogtepunten moet de actie ‘Heel Dronten bakt voor mantelzorgers’ worden.

„We willen de mantelzorgers nog eens extra verwennen en in het zonnetje zetten’’, zegt Liane Wolfert van Mantelkring, „Het is ons doel om ze een leuke middag te bezorgen waarbij het echt om henzelf draait.”

Lekker verwennen

„We gunnen het iedere mantelzorger om de nodige ontspanning te krijgen en eens lekker verwend te worden. Natuurlijk is ook de zorgvrager hierbij van harte welkom. We vragen daarom aan alle inwoners van Dronten om een taart te bakken en hier op die manier aan mee te werken. De maker van de mooiste en lekkerste taart wacht naast eeuwige roem een leuke prijs.’’

Vorig jaar werd er voor ’t eerst een zomerdriedaagse voor mantelzorgers gehouden. Vanwege het succes komt er op 29, 30 en 31 juli een vervolg. Het programma met tal van gratis toegankelijke activiteiten wordt mede verzorgd door Meerpaal Welzijn en InteraktContour. 

Het is de bedoeling om de lekkernijen op zaterdagmiddag 31 juli aan de mantelzorgers te serveren. Het orkest ‘Gouwe Ouwen op Volle Toeren’ uit Den Haag speelt die middag muziek in de sfeer van André Rieu.

Aanmelden

Mensen die een een taart willen bakken of zich op zaterdagmiddag 31 juli (13:30 uur) bij Leisure World aan Het Spaarne willen laten verwennen met een stukje taart, kunnen contact opnemen met events@lwpc.nl.


deel deze activiteit