• Alles
  • (1)
    Natuur
  • (1)
    Workshops

Aangepast sporten

dinsdag 2 november 19:30 uur

DRONTEN - Theatergroep Kracht van Beleving komt op dinsdag 2 november (19:30 uur) naar De Meerpaal met de gratis voorstelling ‘Uniek - naar doe gewoon’. De avond maakt onderdeel uit van de week van het aangepast sporten.

De voorstelling is georganiseerd door Sportservice Flevoland samen met De Meerpaal en de theatergroep. Er is deze avond een programma rondom het thema ‘omgaan met beperking’ met informatie, lotgenotencontact, ondersteuning en vermaak.

Stigma

„Tijdens deze voorstelling gaat Kracht van Beleving in op het probleem dat mensen met een beperking vaak een bepaald stigma hebben en veelal tegen vooroordelen oplopen”, aldus Sportservice, „Hoe gaat deze doelgroep hiermee om? En hoe kun je als omgeving hiermee omgaan?”

Het theaterstuk is een vorm van improvisatietheater en bevat scenes over mensen met een beperking. Het is bedoeld voor professionals en vrijwilligers in de sport, zorg en het onderwijs. Sociaal werker Esther van Berkum van De Meerpaal: „Het is een mooie uitgebalanceerde voorstelling waarbij herkenning en humor hand in hand gaan.” 


deel deze activiteit