Bibliotheek Dronten
Bibliotheek Dronten ©maartenheijenk.nl

Schrijfcafé in bibliotheek Dronten

woensdag 27 maart 2019 0:00

Persbericht Flevomeer Bibliotheek:

Onder het genot van een kop koffie of thee je laten inspireren door het gedicht De herberg van Perzische dichter en filosoof Rumi. Op maandag 8 april kunt u van 14.00 tot 16.00 uur uw pen laten spreken.

Het thema van het Schrijfcafé is deze keer: welkome gasten. Het gedicht De herberg nodigt uit om op een andere manier te kijken naar de dingen die op ons levenspad komen. Als we zowel de mooie dingen als de minder positieve gebeurtenissen welkom heten in ons leven, leven we vrijer en echter. Bovendien zullen we ontdekken dat beide ons iets te bieden hebben. Aan de hand van eenvoudige en speelse opdrachten rondom dit gedicht leidt de pen u naar hoekjes uit uw leven die u misschien wel vergeten dacht te zijn.

Elke maand organiseert FlevoMeer Bibliotheek Dronten samen met De Schrijverij een Schrijfcafé. Elk café staat op zichzelf, heeft een eigen thema en is toegankelijk voor wie zin heeft om een keer mee te schrijven.

Nieuwsgierig geworden? Kom vooral meeschrijven. Ervaring met of talent voor schrijven is niet nodig. Iedereen kan het. Wel vragen wij u zelf pen en papier mee te nemen.