Gli anni più belli

vrijdag 6 november 2020 9:45

DRONTEN - De Meerpaal-bioscoop draait op vrijdag 6 november de film ‘Gli anni più belli’ in combinatie met een koffie-, lunch- of borrelarrangement. De film van regisseur Gabriele Muccino is in thuisland Italië een grote biscoophit.

„Gli anni più belli (de mooiste jaren) is een zomerse Italiaanse film over vriendschap, familie en het leven, waarin we vier vrienden volgen gedurende 40 jaar”, aldus De Meerpaal. 

Het gaat over mannen die sinds hun jeugd in de jaren tachtig hecht bevriend zijn. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia.

Gli anni più belli

  • Pierfrancesco Favino
  • Kim Rossi Stuart
  • Micaela Ramazzotti
  • Claudio Santamaria

Locatie