Circulair voedsel

donderdag 14 oktober 2021 10:00

Persbericht Flevomeer Bibliotheken:

De Natuur en Milieufederatie Flevoland organiseert samen met de Flevomeer Bibliotheek Swifterbant een meet-up over het thema ‘Lokaal Circulair Voedsel’. Tijdens deze bijeenkomst delen een aantal sprekers hun visie en kennis over duurzaam voedsel en circulaire ketens. Er wordt aandacht besteed aan circulariteit in de voedselketen, natuurinclusieve kringlooplandbouw en het voorkomen van voedselverspilling.

Meld je aan voor de Meet-up!?? Op?donderdag 14 oktober van 10.00 tot 12.00 uur organiseren?we deze meet-up in FlevoMeer Bibliotheek?Swifterbant?over het thema ‘Lokaal Circulair Voedsel’. Flevolandse burgers, ondernemers en lokale initiatiefnemers komen aan het woord. Wil jij geïnspireerd raken? Heb je hulp nodig? Kun je anderen misschien?helpen?of heb je een goed idee? Kom naar de meet-up en doe mee!

Locatie