Muziekgroep Music and More, Brass Choir Nederland en Amici di Canto
Muziekgroep Music and More, Brass Choir Nederland en Amici di Canto Foto: fotorechten muziekgroep musicandmore

Benefietconcert voor Alpha Omega

woensdag 5 oktober 2022 20:00

SWIFTERBANT - Music and More, bestaande uit piano en klarinet, brengt in samenwerking met Brass Choir Nederland, bestaande uit 7 blazers, en Amici di Canto, bestaande uit een tenor en een bariton, een benefietconcert voor Alpha Omega uit Swifterbant.

Zij brengen een programma van filmmuziek. Muziek uit films als: Lord of the Rings, Out of Africa, As in Heaven, The Mission, Good morning Vietnam. Het concert vindt plaats op woensdag 5 oktober (20.00 uur) in kerkcentrum De Hoeksteen in Swifterbant. De zaal is open om 19.30 uur.

De toegang is vrij en aan het eind is er een collecte waar u een vrijwillige bijdrage kunt geven voor Alpha Omega en de gemaakte kosten.  

Alpha Omega ondersteunt een weeshuis op Sumatra, Indonesiƫ. Hier kunnen kinderen met een beperking wonen, naar school gaan en werken. Een aantal jaren geleden zijn er nieuwe verblijven gebouwd. Ze zijn ook een landbouwproject begonnen waarbij de oogst voor eigen gebruik wordt aangewend en wat over is wordt verkocht op de lokale markt. Ze hebben zelfs een kleine koffieplantage. We schenken deze avond koffie uit Indonesiƫ.

Meer informatie over de uitvoerenden?

e-mail: muziek-christy@hotmail.com 

website: http://www.musicandmoremuziekgroep.nl

telefoon: 06-10082372/ 0341-552075  

Locatie