Afbeelding
Foto: Wim Hijink

Bridgedrive in Denksportcentrum

zaterdag 26 november 2022 13:30

DRONTEN - Odd Fellows Dronten organiseert samen met de Algemene Bridge Club zaterdag 26 november een bridgedrive in het Denksportcentrum in Dronten. De gehele opbrengst van de bridgedrive gaat naar het Hospice. 

Net als voorgaande jaren bridgen de deelnemers topintegraal. Bij voldoende deelname wordt er, naast een lijn voor verenigingsbridgers, ook een lijn gevormd voor thuis- en beginnende bridgers. De bridgers spelen deze middag 24 spellen. De kosten bedragen 27,50 euro per paar.

Groeien

Ten opzichte van de vorige bridgedrive in 2019 wil de organisatie graag groeien. In 2019 begroette de organisatie 46 paren, er wordt tijdens deze tiende editie ingezet op 52 paren. “Zodat we als spelers een mooi bedrag kunnen overhandigen aan het Hospice”, meldt de organisatie. De kosten neemt Odd Fellow voor haar rekening, zodat de inkomsten volledig naar het Hospice gaan. 

Opgeven voor de bridgedrive kan bij Jan Bruins via janwbruins@kpnmail.nl en dat is mogelijk tot en met 21 november.