Roelf Raterink bij de presentatie van het verkiezingsprogramma.
Roelf Raterink bij de presentatie van het verkiezingsprogramma. Foto: eigen foto

Informatiebijeenkomst Stichting Mtangani

maandag 28 november 2022 20:00

DRONTEN - De Partij van de Arbeid organiseert maandag 28 november een informatieve bijeenkomst over de activiteiten van Stichting Mtangani. De avond begint om 20:00 uur in kerkcentrum Open Hof in Dronten en is voor iedereen gratis toegankelijk.

De hoofddoelstelling van de stichting is om goed basisonderwijs te bieden aan de kinderen van Mtangani, een dorp van 7000 inwoners aan de kust van Kenia. Inmiddels krijgen 215 kinderen gratis onderwijs. De inleiding is in handen van Corien Norder uit Dronten. Zij is voorzitter van de stichting, die behalve het organiseren van goed basisonderwijs nog verschillende andere projecten in het dorp heeft opgezet. Bewoners van het dorp voeren deze zelf uit. 

Zoals gezegd is de toegang tot de bijeenkomst gratis. “Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk welkom”, meldt de PvdA nog.