amaveria - kerstconcert
amaveria - kerstconcert Foto: amaveria

Kerstconcert amaveria - To drive the cold winter away

zaterdag 10 december 2022 20:00 t/m 21:00

De dagen worden korter, het blijft langer donker. Buiten wordt het steeds kouder en binnen is het ook lang niet altijd warm. Een tijd van onzekerheid en zorgen, waar mensen helaas niet altijd naast elkaar staan.

Zangduo amaveria geeft op 10 december een kerstconcert om deze kou te verdrijven. Een concert om je ziel te verwarmen en samen naar het licht en de vrede toe te leven. Een afwisselend programma van bekende en minder bekende liederen. Het geheel wordt begeleid op piano en orgel door Bram Brandemann.


amaveria bestaat uit de schoonzussen Michal de Jong en Nienke de Jong. Twee klassiek geschoolde zangeressen die een zeer gevarieerd repertoire ten gehore brengen met behulp van diverse instrumenten.

Een concert van amaveria staat garant voor een intieme, sfeervolle en bijzondere avond.

Locatie