Warmonderhof
Warmonderhof Foto: eigen foto

Toneelstuk Grand Dessert in Warmonderhof

zaterdag 10 december 2022 20:30

DRONTEN - Vijf vrouwen brengen zaterdagavond 10 (20.30 uur) en zondagmiddag 11 december (14.30 uur) de eenakter Grand Dessert ten tonele. Dat doen ze in de Hofzaal van de Warmonderhof in Dronten.

De vijf vrouwen worden uitgenodigd voor een chic diner. Zij nuttigen het diner met elkaar, aan een mooi aangeklede tafel. Zij kennen elkaar niet en vragen zich af waarom ze zijn uitgenodigd. Een beleefde conversatie groeit langzaam uit tot ontboezemingen en stukje bij beetje blijkt dat de vrouwen meer met elkaar gemeen hebben dan ze ooit hadden gedacht.

‘Het stuk geeft een avond vol verrassingen en werkt toe naar een spannende ontknoping, die het publiek op het puntje van haar stoel houdt. Kaarten zijn te reserveren via email: granddessert2022@gmail.com‘, wordt gemeld.