Vox Flevium
Vox Flevium Foto: eigen foto

Workshop Christmas Carols

woensdag 14 december 2022 19:00

SWIFTERBANT - Kamerkoor Vox Flevium organiseert woensdagavond 14 december een workshop Christmas Carols. De workshop wordt gehouden in kerkcentrum De Hoeksteen in Swifterbant en start om 19.00 uur.

Onder leiding van dirigente Sippie Broersma wordt samen met de koorleden een aantal bekende en minder bekende Engelse kerstliederen ingestudeerd. Deze worden aan het eind van de avond voor eigen publiek ten gehore gebracht. Ook zal Vox Flevium zelf kerstmuziek van onder andere Lauridsen en Gjeilo laten horen.

De kosten voor de workshop bedragen 5 euro, daarvoor krijg je muziek, wat lekkers in de pauze en ‘een fijne zangavond’. Aanmelden voor de workshop kan tot vrijdag 9 december via riekie58@hotmail.com of 06-40057563. Betalen kan op de avond zelf.