Flevo's Mannenkoor
Flevo's Mannenkoor Foto: Flevo's Mannenkoor

Concert Flevo’s Mannenkoor

maandag 26 december 2022 14:00

DRONTEN - Het Flevo’s Mannenkoor, dit jaar 50 jaar geworden, geeft als slotstuk van het jubileumjaar op tweede kerstdag (14.00 uur) het ‘Concert in Kerstsfeer’. In het theater van De Meerpaal kent het concert een repertoire met een nostalgisch karakter. 

Het repertoire van het koor bestaat voornamelijk uit nummers die bekend zijn. “Het belooft een bijzonder concert te worden. Na drie lange jaren van afwezigheid mogen en kunnen wij ons muzikale hart weer laten spreken en u kunt daarvan weer met volle teugen genieten”, meldt het Mannenkoor. “Er zijn vele gastoptredens die het concert een divers karakter geven. Uiteraard kent u Gezinus Veldman, een virtuoos op de piano. Zijn improvisaties zijn een beleving op zich.”

Absoluut hoogtepunt

Daarnaast treedt sopraan Elles Venhuizen op, iemand met, zo laat het Mannenkoor weten, ‘een fluwelen stem’. Vrouwenkoor De Paradijsvogels uit Biddinghuizen maakt ook haar opwachting, net als Antonio Guitierrèz Rubio. “Een absoluut hoogtepunt. Hij heeft percussie gestudeerd met als specialiteit marimba virtuoso. U kent Antonio nog van zijn optreden op het concert Christmas Proms 2017. Eveneens in De Meerpaal.”

Kaarten voor het concert zijn online te verkrijgen op de site van De Meerpaal of aan de kassa. Telefonisch reserveren is ook mogelijk via nummer 0321-388770.

Locatie