Afbeelding
Foto: STADronten

Lichtjestour voor kinderen in Swifterbant

vrijdag 9 december 2022 17:45

SWIFTERBANT - De organisatie van de Lichtjestour in Swifterbant komt net als in Dronten met een speciale tour voor kinderen. Op vrijdag 9 december rijden de kinderen een route door het dorp.

Kinderen mogen meedoen met hun versierde en verlichte fietsen, skelters, stepjes, je kunt het zo gek niet bedenken. De start van de route is bij Fysiotherapie De Bank, waar de toer om 17.45 uur begint. De route loopt om de Greente, bij de Lange Streek blijven de deelnemers op de stoep. 

‘Wil je meedoen? Denk dan even aan het volgende. Als je jouw fiets of iets dergelijks versiert, let er dan wel op dat je er nog op kan rijden. Laat geen lange dingen uitsteken!’, schrijft de organisatie. Ook wordt er gemeld dat goede verlichting noodzaak is. 

Winnaar

Na afloop van de Lichtjestour voor kinderen wordt er een winnaar uitgeroepen. De jury kijkt naar originaliteit, verlichting en veiligheid. Opgeven voor de Lichtjestour kan via kinderlichtjestoer@deklokbekerswifterbant.nl.