Afbeelding
Foto: maartenheijenk.nl

Meerpaaldagen

donderdag 11 augustus 2022 9:00 t/m zaterdag 13 augustus 23:59

DRONTEN - Na meerdere jaren van corona keren de Meerpaaldagen op 11, 12 en 13 augustus terug en daar is voorzitter Sonja Zimmerman maar wat blij mee. “Vorig jaar hadden we een prachtig alternatief met een vossenjacht en auto speurtocht, maar niets kan op tegen drie dagen gezelligheid met 40.000 genietende mensen”, stelt zij. 

Het is ook nog eens de verjaardag van de Meerpaaldagen, want het festival staat voor de dertigste keer op het programma. Uiteraard wordt dat gevierd met een goed gevuld muziekprogramma met nationaal bekende artiesten. Zo wordt het feest op donderdag geopend door Bastiaan Ragas & De Bas Band, waarna op vrijdag onder andere Het Feestteam op het podium staat. Op zaterdag komen Samantha Steenwijk en René Karst naar de Meerpaaldagen. 

Dronter inbreng
Niet alleen staat er bekende artiesten op het podium, ook is er plaats voor Dronter coverbands. Amplifier speelt vrijdag om 20.30 uur, Suit Up! sluit op zaterdagavond de Meerpaaldagen af.

Traditiegetrouw is toegang tot de Meerpaaldagen weer gratis, het festival wordt volledig georganiseerd door middel van sponsoren en vrijwilligers. “Ik ben dan ook trots op onze vrijwilligers en sponsoren die het mogelijk maken om van de dertigste verjaardag van de Meerpaaldagen een prachtig evenement te maken”, zegt Zimmerman. “Onze sponsoren en vrijwilligers zijn ons kapitaal.  Zonder de tomeloze inzet van vrijwilligers en de financiële bijdrage van ondernemers in onze gemeente was dit niet mogelijk.”

Het is nog altijd mogelijk om als bedrijf een bijdrage te leveren aan de Meerpaaldagen. “De sponsorcommissie heeft een enorme klus geklaard. Mochten bedrijven onverhoopt nog niet zijn benaderd, dan zijn wij te bereiken via sponsoring@meerpaaldagen.nl. Bij voorbaat dank aan iedereen die het mogelijk maakt om de Meerpaaldagen te organiseren en tot snel!”, aldus Zimmerman. 

Locatie