Meerpaalplein
Meerpaalplein Foto: ©maartenheijenk.nl

Stoffenbeurs op Meerpaalplein

vrijdag 23 september 2022 10:00

DRONTEN - Op het Meerpaalplein vindt vrijdag 23 september de tweede editie van de Stoffenbeurs plaats. Er staan maar liefst vijftig stands, waar veel tegen een voordelige prijs te vinden is. “Mensen vinden het leuk om creatief bezig te zijn”, stelt Elaine Kuipers van De Stoffenbeurs op de site van winkelcentrum Suydersee.

Van mode tot wonen, alles is op de Stoffenbeurs in Dronten te vinden. “Het is een complete snoepwinkel voor de hobbynaaister of creatieveling met stof. Het assortiment is erg breed, van stoffen voor dames- en heren- en kindermode tot hobbystoffen en de exclusievere designerstoffen. Van wol en katoen tot tricot. En natuurlijk zijn er volop bijpassende fournituren, patronen en accessoires. Gewoon alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan”, zegt Kuipers. 

De Stoffenbeurs vindt 23 september plaats van 10.00 tot 16.30 uur.