Afbeelding
Foto: ©MaartenHeijenk

Energieloket in bieb Biddinghuizen

woensdag 22 november 2023 14:00

Persbericht Flevomeer Bibliotheek:

Op woensdag 22 november opent het Energieloket zijn deuren in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen. Hier zet je stappen richting comfortabel en energiezuinig wonen. Of je nu vragen hebt over isolatie, duurzame energieopwekking of financiƫle ondersteuning, we staan voor je klaar tussen 14.00 en 17.00 uur tijdens het onafhankelijke spreekuur van het Energieloket Flevoland in de bibliotheek.

Het Energieloket Flevoland helpt woningeigenaren op weg met energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. Het Energieloket Flevoland beantwoordt al jouw vragen. Je vind het energieloket op woensdag in de oneven weken in de bibliotheek in Biddinghuizen, dus ook op woensdag 6 december.