De middag wordt afgesloten met bitterballen.
De middag wordt afgesloten met bitterballen. Foto: jvddu

MeerSamen zoekt ‘frisse ideeën’

donderdag 30 november 2023 13:30

DRONTEN - MeerSamen gaat tijdens een bijeenkomst op donderdag 30 november (13:30 uur) in de Open Hof op zoek naar nieuwe ideeën om eenzaamheid te bestrijden. De stichting nodig inwoners uit om met ‘frisse ideeën’ te komen.

Vorig jaar was er ook zo’n middag en ontstonden er volgens Yvon Bus van MeerSamen veel creatieve ideeën: “Er is toen een basis gelegd voor de activiteitenagenda en de huiskamerbijeenkomsten in het Denksportcentrum. Ook de activiteiten voor thuisblijvers in de zomer zijn te herleiden tot die eerste inspiratiebijeenkomst.”

Bus vervolgt: “We horen vaak van bewoners dat er behoefte is aan meer ontmoetingsplekken.” Daar wordt op 30 november over gesproken: “En dan komen er hopelijk ook suggesties voor zaaltjes en andere geschikte ruimtes.” 

  • Aanmelden: yb@meersamen.nu