Afbeelding
Foto:

Sportverkiezingen Dronten

vrijdag 3 februari 2023 19:30

DRONTEN - Wie worden de opvolgers van Scott Boon en Manon Bakker, de Sportman en Sportvrouw van het jaar 2021 in Dronten? Die vraag staat centraal tijdens de sportverkiezing van de gemeente Dronten. Op vrijdag 3 februari 2023 worden de winnaars traditiegetrouw gehuldigd in De Meerpaal. 

De sportverkiezingen van de gemeente Dronten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, waaronder Sportman van het jaar, Sportvrouw van het jaar, Sportploeg van het jaar en Sportcoach van het jaar. Ook voor de jeugdsporters is volop aandacht. Denk aan verkiezing voor de Jeugd Sportploeg van het jaar en het sporttalent uit de gemeente Dronten.

In maart 2022 werd Scott Boon (atletiek) uitgeroepen tot Sportman van het Jaar en Manon Bakker (wielrennen) tot Sportvrouw van het jaar. De prijs voor beste sportploeg was voor Swift ’64 (voetbal) en die van beste sportcoach voor Nicky Heijboer (paardensport).

Nomineren

Het is inmiddels mogelijk om sporters te nomineren voor een van de categorieën, terwijl het ook weer mogelijk is om een vrijwilliger van een vereniging in het zonnetje te zetten. Dit kan via https://sportindronten.nl/sportverkiezing. Ook is het mogelijk om nominaties door te geven via sportverkiezingdronten@outlook.com.