Afbeelding
Foto: Wouter Foppen

Workshop over opslagbeheer

vrijdag 3 februari 2023 14:00

DRONTEN - FlevoMeer bibliotheek Dronten en SeniorWeb geven vrijdag 3 februari een workshop over opslagbeheer. De workshop vindt plaats op de kenniswerkplaats in de bibliotheek en is voor iedereen vrij toegankelijk.

‘Veel mensen maken gebruik van diverse online opslag omgevingen’, schrijven de organisatoren. ‘Denk maar aan de gratis versie van Google Cloud/Drive, iCloud, OneDrive of Dropbox. Hoe vind ik echter mijn bestanden eenvoudig terug en wat moet ik doen wanneer mijn ‘Cloud’ omgeving vol blijkt te zijn? Leer meer over het veilig bewaren van documenten of foto’s in een online omgeving. Ook is er genoeg gelegenheid voor het stellen van allerlei vragen. Geen vraag is te gek.’

De workshop vindt plaats van 14.00 tot 15.30 uur op de kenniswerkplaats van de Dronter bibliotheek. Tijdens de workshop wordt er gezamenlijk geoefend om te werken met diverse opslag omgevingen. ‘Dus neem je laptop, tablet of telefoon mee! Bij voorkeur aanmelden bij de balie in de bibliotheek Dronten, of telefonisch via 088-0080740’, laten de organisatoren nog weten.