Afbeelding
Foto: Pixabay

Eerste editie van ‘TechNootje’ in Nirwana

zaterdag 1 april 2023 21:00

DRONTEN - In Nirwana wordt zaterdagavond 1 april de eerste editie van ‘TechNootje’ gehouden. Zoals de naam al doet vermoeden is het een avond vol met ‘techno beukers’. Vanaf 21:00 uur zijn de deuren geopend.

Mede-organisator Dave van Velthoven is enthousiast: “Eindelijk is het dan zover! Voor de COVID-19 pandemie zou DARON Events een evenement organiseren in Dronten, maar inmiddels weten we hoe dat gelopen is. Daarnaast zou de organisator op het Meerpaalplein een nieuw concept opzetten maar ook dat viel door alle omstandigheden in het water. Na een periode wikken en wegen heeft DARON Events er voor gekozen om door te gaan.”

“Mede doordat hier een mooie samenwerking van kan komen voor meerdere evenementen. Techno en Nirwana gaan hand in hand zoals dat een aantal jaren geleden al was. Dat is hetgeen wat DARON Events met TechNootje weer neer wilt zetten, een avond vol muziek en een avond voor Dronter jeugd”, zegt Van Velthoven. Klik hier voor meer info.