Flevo's Mannenkoor
Flevo's Mannenkoor Foto: Aangeleverd

Flevo’s Mannenkoor geeft ‘Lenteconcert’ in Open Hof

zaterdag 22 april 2023 20:00

DRONTEN - Flevo’s Mannenkoort geeft zaterdag 22 april een ‘Lenteconcert’ in Zalencentrum Open Hof in Dronten.  Het concert kent een repertoire dat goed in het gehoor ligt en bestaat uit nummers die het publiek bekend in de oren zullen klinken. Het koor staat al vele jaren onder de bezielende leiding van dirigent Paul Michèl Tijssen.

Bijzonder aan dit concert is dat mensen van de Zonnebloem met begeleiders ook zijn uitgenodigd voor dit concert. De Zonnebloem is een organisatie die zich inzet voor de belangen van de lichamelijk gehandicapte medemens. Er zijn vele gastoptredens die het concert een divers karakter geven. Heather Pinkham begeleidt het koor op de piano. Daarnaast treedt sopraan Nynke de Jong op. Bas/bariton Christiaan Peters verleent ook zijn medewerking. Hij geeft door zijn optreden daarmee weer een nieuwe dimensie aan het koor en het concert. Tineke Stuifzand verzorgt de presentatie.

Aanvang is 20.00 uur en tussendoor is een pauze gepland.

Toegangskaarten, á 15 euro per stuk zijn online te verkrijgen:

1. Op de website van het Flevo’s Mannenkoor: www.flevosmannenkoor.nl.
2. In de winkels van Primera in Dronten en Swifterbant.
3. In Biddinghuizen bij voorzitter Jan Klopman, Jamboreelaan 22.