Afbeelding
Foto: Charis Music

Charis Music presenteert Pasenlive

woensdag 5 april 2023 20:00

DRONTEN - Dit jaar rond Pasen geen film, geen uitzending via YouTube of de regionale tv maar gewoon zoals we gewend waren een live-programma in de Lichtboei in Dronten, georganiseerd door de gezamenlijke kerken van Dronten op woensdag 5 april om 20.00 uur.

Traditiegetrouw gaat Charis Music het land weer in met haar Paastour en zal ook hun programma live te zien zijn in Dronten. Hiervoor hebben ze een bijzonder indrukwekkend en intiem programma ontwikkeld. Beleef het dramatische verhaal van het lijden en sterven van Jezus Christus en vier Zijn opstanding. Door middel van verhalen en liederen willen we de laten raken door het Paasverhaal. Reserveer een kaartje op pasenlive.nl en beleef samen Pasen op een unieke manier.