Afbeelding
Foto: Felix Mittermeier

Avondvierdaagse Swifterbant tóch op de agenda

dinsdag 23 mei 2023 18:00 t/m vrijdag 26 mei 18:00

SWIFTERBANT - Het had niet veel gescheeld of de komende editie van de Avondvierdaagse was niet doorgegaan in Swifterbant. De organisatie bestond nog maar uit twee personen en een noodoproep werd gedeeld in het dorp. Die oproep zorgde voor een groot aantal aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers die sowieso de aanstaande editie willen dragen.

Toch houdt de organisatie nog een kleine slag om de arm. “Voor dit moment lijkt het erop dat we het wel rond gaan krijgen, dus starten we weer met organiseren. Wij behouden de mogelijkheid om alsnog alles te stoppen, als het ons toch niet lukt om de organisatie compleet te krijgen”, aldus Mariska van Ruitenbeek – Ristjouw namens Evenementen Swifterbant.

De avondwandelvierdaagse van Swifterbant wordt gehouden van dinsdag 23 mei t/m vrijdag 26 mei 2023. De inschrijfavond voor de individuelen is op woensdag 19 april a.s. in de “ De Hoeksteen”, van 19.30 uur tot 20.00 uur. De kosten zijn 4 euri per persoon.

Het wandelfestijn wordt voor de 49e keer in Swifterbant gehouden en de organisatie hoopt weer een groot aantal deelnemers te mogen inschrijven.
Startlocatie is vanaf het schoolplein van basisschool de Golfslag, Narcisstraat 1 in Swifterbant. Van Ruitenbeek: “We hebben weer leuke routes uitgezet wat inzage in en rond ons mooie dorp geeft. De wandelaars worden iedere avond voorzien van een versnapering en de laatste avond muzikaal vergezeld vanaf de sportvelden naar de eindlocatie op de Zuidsingel waar het festijn feestelijk wordt afgesloten.

Voor contact: evenementenswifterbant@gmail.com of telefoonnummer 06 – 38 27 65 82.