Afbeelding
Foto: archieffoto Gerrit Slurink

Avondvierdaagse weer op de agenda in Biddinghuizen

maandag 5 juni 2023 18:00

BIDDINGHUIZEN - Avondvierdaagse Biddinghuizen maakt zich op voor de jaarlijkse wandelvierdaagse die dit jaar plaatsvindt van 5 tot en met 9 juni. Het Evenemententerrein het Maaiveld vormt wederom het start- en finishpunt van de wandeltocht door het mooie dorp en omgeving. Dit jaar wordt het een dorpsfestijn voor jong en oud, met een gezellige intocht op vrijdagavond met muziek en kermisattracties.

Vroeger liepen vooral schoolkinderen met hun klassen mee, maar de laatste jaren zien we steeds meer families deelnemen aan het evenement. Het is de bedoeling deze gezelligheid vast te houden en daarom heeft de organisatie besloten de volledige organisatie in handen te geven van Stichting de IJsvogel en niet langer via de scholen te laten lopen.

“Het belooft een mooie wandelvierdaagse te worden, waarin jong en oud samen kunnen genieten van de prachtige omgeving van Biddinghuizen en de gezelligheid van het evenement. Binnenkort wordt bekend hoe men zich kan inschrijven voor de Avond4Daagse. Voor nu is het belangrijk om de data in de agenda te noteren en te genieten van de voorbereidingen op dit feestelijke evenement”, besluit Trudy Stoker namens de organisatie.