Archiefbeeld Budo Ryu Kenshin
Archiefbeeld Budo Ryu Kenshin Foto: eigen foto

Judovereniging Budo Ryu Kenshin viert 50-jarig bestaan

zaterdag 8 juli 2023 12:00

SWIFTERBANT - Judovereniging Budo Ryu Kenshin bestaat dit jaar 50 jaar en viert dit jubileum groots. De viering begint op zaterdag 8 juli met bandexamens en in de middag staat ‘De Alleskunner van Swifterbant’ op het programma. De judoka’s kunnen tijdens dit evenement genieten van een foodtruck en gratis zwemmen in het zwembad. Ook is er een fotowedstrijd voor alle inwoners van Swifterbant.

Het hoogtepunt van de dag is het jubileumfeest dat begint om 18.00 uur en toegankelijk is voor leden en oud-leden, bestuursleden en oud-bestuursleden, en iedereen die ooit bij de club betrokken was. Er wordt dan een hapje en een drankje geserveerd, is er live muziek en een veiling.

De organisatie kijkt uit naar dit bijzondere moment in de clubgeschiedenis van de judovereniging en nodigt iedereen uit om dit feest mee te vieren.