Afbeelding
Foto: Scopio

Nanda Otten geeft praktische tips over kleding en duurzaamheid bij ontmoetingspark

dinsdag 27 februari 2024 19:30

DRONTEN - Nanda Otten-Duvekot uit Zeewolde verzorgt op dinsdag 27 februari (19:30 uur) een bijeenkomst over ‘kleding en duurzaamheid’ in Ontmoetingspark Buiten. Deze lezing maakt deel uit van de reeks informatieve avonden in het kader van gezondheid en leefstijl.

“De kledingindustrie is één van de grootste belasters van het milieu. Verduurzamen van deze branche is dan ook noodzakelijk”, aldus Ontmoetingspark Buiten, “Moeten we afwachten tot de grote marktleiders en leveranciers actie ondernemen? Of kunnen we op onze eigen plek daar iets aan bijdragen?”

Nanda geeft kleur- en stijladviezen en helpt als coach bij de zoektocht naar een eigen kledingstijl ‘die past bij je uiterlijke kenmerken en je persoonlijke kwaliteiten’. Tijdens de presentatie wil ze haar gehoor inspireren door onder andere praktische tips te geven.