Eigen foto Energieloket Flevoland.
Eigen foto Energieloket Flevoland. Foto: Igor Yaruta

Energieloket in bibliotheek Biddinghuizen

woensdag 28 februari 2024 14:00

Persbericht Flevomeer Bibliotheek:

Op woensdag 28 februari vind je het Energieloket in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen. Hier zet je stappen richting comfortabel en energiezuinig wonen. Of je nu vragen hebt over isolatie, duurzame energieopwekking of financiƫle ondersteuning, we staan voor je klaar tussen 14.00 en 17.00 uur tijdens het onafhankelijke spreekuur van het Energieloket Flevoland in de bibliotheek.

Het Energieloket Flevoland helpt woningeigenaren op weg met energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. Het Energieloket Flevoland beantwoordt al jouw vragen. Je vind het energieloket op woensdag in de oneven weken in de bibliotheek in Biddinghuizen. Dus ook op 13 en 27 maart.