Wouter en Kathinka Kamphuis.
Wouter en Kathinka Kamphuis. Foto: aangeleverd.

Avondklas bij Warmonderhof: Hoe begin je zonder geld een landbouwbedrijf?

donderdag 29 februari 2024 19:30

DRONTEN - Met steun van klanten en sympatisanten en een zelf opgerichte stichting realiseerden Wouter en Kathinka Kamphuis een landbouwbedrijf in Emmen. Op donderdag 29 februari (19:30 uur) vertellen ze bij de Warmonderhof hoe ze dat deden.

Het echtpaar Kamphuis runt een biodynamische boerderij met abonnementenverkoop en een boerderijwinkel. “Zij zien het wettelijk afschaffen van de handel in grond als dé cruciale voorwaarde voor het gezond worden van de hele Nederlandse landbouw, en vertellen graag hoe zij daarvoor alvast de eerste stappen zetten”, aldus de Warmonderhof.

De lezing maakt onderdeel uit van de avondklassen in de Hofzaal aan de Wisentweg 12. “Deze worden gehouden voor boeren, burgers en studenten”, aldus de organisatoren.

  • Aanmelden kan via de website van de Warmonderhof.
Wisentweg 12 in Dronten: