Afbeelding
Foto: screenshot YouTube

Peter Pannekoek met ‘DNA’ in Dronten: “Een bejubelde voorstelling’

donderdag 29 februari 2024 20:15

DRONTEN - Theater De Meerpaal schrijft over het programma ‘DNA’ van cabaretier Peter Pannekoek: “Een bejubelde voorstelling over nalatenschap, het vermogen om te verbeelden en een ode aan het theater.” Op donderdag 29 februari (20:15 uur) staat Pannekoek in Dronten.

“De voorstelling werd door pers en publiek lovend ontvangen”, schrijft De Meerpaal. In Dronten was DNA snel uitverkocht. Belangstellenden kunnen zich nog wel op de wachtlijst laten plaatsen.

Peter Pannekoek wordt gezien als een topper in het Nederlandse cabaret. In 2021 verzorgde hij de Oudejaarsconference. Met zijn theaterprogramma ‘Later was alles beter’ won hij de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker, de Neerlands Hoop. Naast het theater is Peter ook op tv te zien als teamcaptain in Dit Was Het Nieuws en bij The Roast.