Bibliotheek Dronten
Bibliotheek Dronten Foto: © Maarten Heijenk

Bijeenkomst in bieb geeft inzicht in risico’s van internet

vrijdag 1 maart 2024 14:00

DRONTEN - Leer de risico’s van online activiteiten kennen en bescherm jezelf effectief. Daarover houden vrijwilligers van Seniorweb een bijeenkomst in de bibliotheek. Dat gebeurt op vrijdag 1 maart (14 uur).

“Terwijl het internet de wereld dichter bij elkaar brengt, brengt het ook risico’s met zich mee”, schrijft de bibliotheek. Deze middag geeft inzicht in die risico’s. “Je leert hoe je jezelf op een slimme manier kunt beschermen, gericht op het veilig instellen van je apparaten en verstandig surfen op het internet”, aldus de bieb.

Deelnemers worden verzocht hun telefoon, tablet of laptop mee te nemen: “Leer de omvang van je digitale aanwezigheid begrijpen en ontdek hoe je je online ervaring kunt optimaliseren.”