Huis voor Taal in de bibliotheek.
Huis voor Taal in de bibliotheek. Foto: Flevomeer Bibliotheek

Viering internationale Vrouwendag in bieb: “Avond vol verbinding en diversiteit”

vrijdag 8 maart 2024 19:00

DRONTEN - De bibliotheek houdt op vrijdag 8 maart (19 uur) een viering van de internationale Vrouwendag. “Een feestelijke avond vol verbinding en diversiteit”, kondigt de bieb aan. 

De avond is georganiseerd samen met Soroptimistclub Flevoland. Het thema is ‘één wereld, duizend vrouwen’. De deelnemers staan stil bij de verschillen en overeenkomsten tussen Nederlandse vrouwen en vrouwen uit diverse culturen.

“Het wordt een unieke gelegenheid om elkaars verhalen en talenten te ontdekken, ongeacht nationaliteit of cultuur”, aldus de bibliotheek, “Een avond exclusief voor vrouwen, waar gezelligheid en diversiteit hand in hand gaan.”