Afbeelding
Foto: Tom

‘Nationale Campermarkt’ bij Flevonice met 150 particuliere campers

zaterdag 13 april 2024 10:00

BIDDINGHUIZEN - Bij Flevonice aan de Strandgaperweg is zaterdag 13 april (10 uur) de eerst editie van de ‘Nationale Campermarkt’. 150 particulieren bieden hun campers te koop aan. “Nog nooit was er zoveel aanbod op één plek verzameld”, aldus Flevonice.

De dag bij de voormalige kunstijsbaan bestaat verder uit een markt. Behalve eetkraampjes zijn er diverse standhouders met producten en diensten voor campers en kamperen. Campermakelaar.nl adviseert de verkopers en bij Camperhost kunnen potentiële kopers een afspraak voor een camperkeuring boeken. 

Lezingen en presentaties

Vrijwilligers van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) delen tijdens het evenement hun camper-ervaringen met de bezoeker. Zij geven géén aankoopadvies, maar verder mag de bezoeker hen alles vragen. Ook verzorgt de NKC verschillende lezingen en presentaties.

Om vier uur is het evenement afgelopen. Dan bestaat nog wel de mogelijkheid om te proefrijden op de baan van Flevonice.

  • Informatie: nationaalcamperweekend.nl.
Flevonice: