Queen Of The Night
Queen Of The Night Foto: PGK producties

Tjindjara Metschendorp brengt eerbetoon aan Whitney Houston in De Meerpaal

donderdag 18 april 2024 20:15

DRONTEN - Zangeres Tjindjara Metschendorp staat op donderdag 18 april (20:15 uur) samen met een groep muzikanten in het Meerpaal-theater. Zij brengt een eerbetoon aan Whitney Houston.

Het programma ‘Queen of the Night - Whitney Houston’s Greatest Hits’ werpt een blik op Houston’s nalatenschap. “Het is een eerbetoon aan haar talent, haar passie en haar vermogen om miljoenen mensen over de hele wereld te raken met haar stem”, aldus de producer.

In de voorstelling worden de grootste hits van Whitney Houston ten gehore gebracht: “De songs worden met passie en precisie vertolkt, waarbij onze ‘Queen of the Night’ Tjindjara haar eigen interpretatie geeft, maar tegelijkertijd Houston’s onmiskenbare stijl fier overeind houdt.”


Locatie