Afbeelding
Video onder de tekst.

De Meerpaal uitverkocht voor ‘Postnatale Expressie’ van Nienke Plas

zaterdag 20 april 2024 20:15

DRONTEN - Presentatrice, youtuber, zangeres en actrice Nienke Plas (38) staat zaterdagavond 20 april om kwart over acht in een uitverkocht Meerpaal-theater. Zij brengt haar voorstelling ‘Postnatale Expressie’.

Nienke stond aanvankelijk in een winkel, totdat ze acht jaar geleden haar een YouTube-kanaal startte met vlogs over haar eigen leven onder de naam Shitty Diary. Daarmee kreeg haar carrière een nieuwe wending.

Over haar theatershow zegt ze: “De evolutie van een vrouw is als een roos. De mooie dichte knop die uiteindelijk open bloesemt waarna ze op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemand zijn toilet hangt.”

Het YouTube-kanaal van Nienke Plas: