Afbeelding
Video onder de tekst.

Nationale badmintontoppers geven demonstratie bij jubileum Swift’64

zaterdag 20 april 2024 12:45

SWIFTERBANT - De Nederlandse badmintonkampioenen Alyssa Tirtensentono en Brian Wassink komen op zaterdag 20 april naar Swifterbant voor een clinic en een demonstratie. Badmintonvereniging Swift’64 viert die dag haar 60-jarig bestaan.

Op 22 mei 1964 werd de sportvereniging Swift opgericht. Eén van de onderdelen was destijds badminton. Sinds enige jaren is Swift’64 Badminton een zelfstandige vereniging.

Alyssa Tirtensentono is Nederlands kampioen in het damesdubbel, Brian Wassink in het gemengd dubbel. Zij geven in Swifterbant eerst een clinic voor de leden van Swift’64 in sportzaal De Steiger. Om 12:30 start een reünie voor oud-leden. Om 12:45 uur verzorgen Tirtensentono en Wassink een demonstratie. Daarna kunnen leden en oud-leden vanaf 13:30 uur vrij spelen.