Nationale Diabetes Challenge.
Nationale Diabetes Challenge. Foto: c) Ronald Hoogendoorn

Infoavond Diabetes Challenge

maandag 22 april 2024 0:00

DRONTEN - De buurtsportcoaches van De Meerpaal gaan vanaf maandag 13 mei wekelijks wandelen met Drontenaren. Dat gebeurt in het kader van de Nationale Diabetes Challenge. De uitdaging is een 20 weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation.

“Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast ook gezellig”, aldus de buurtsportcoaches, “Wil je werken aan je fitheid? Heb je diabetes of een verhoogde kans op diabetes? Heb je overgewicht? Je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te wandelen.”

Infoavond

Op maandagavond 22 april houden de buurtsportcoaches een informatiebijeenkomst in het clubgebouw van atletiekvereniging Flevo Delta.

De eerste wandeling is op 13 mei, eveneens vanaf Flevo Delta. De bedoeling is om samen te trainen voor een wandelafstand van 3 of 5 kilometer.