Netwerkborrel.
Netwerkborrel. Foto: Roberta Radini

Bedrijven in Biddinghuizen ontmoeten elkaar bij Olbro

woensdag 24 april 2024 18:30

BIDDINGHUIZEN - De gemeente Dronten houdt op woensdag 24 april (18:30 uur) een avond waar maximaal 45 lokale ondernemers uit Biddinghuizen elkaar leren kennen. De bijeenkomst is bij de firma Olbri aan de Stoppelploeg 10.

“Wij snappen hoe belangrijk het is om lokaal te verbinden en moedigen ondernemers aan om hun zakelijke buren beter te leren kennen”, aldus de gemeente Dronten in een persbericht. Wethouder Siert Jan Lap opent de avond. Hierna kunnen alle aanwezigen zichzelf voorstellen.

Olbro verzorgt een presentatie en een rondleiding. De afsluiting in het bedrijf van directeur Anne Braamskamp is een netwerkborrel. 

  • Aanmelden kan bij Ondernemersvereniging De Driehoek.
Stoppelploeg: