Gedeeltelijke afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Gedeeltelijke afsluiting van de Hanzeweg in 2021. Foto: ©maartenheijenk

Hanzeweg gaat een week dicht; provincie Flevoland houdt infoavond

woensdag 24 april 2024 19:30

DRONTEN - De provincie Flevoland sluit de Hanzeweg van maandag 3 juni (5 uur) tot zaterdag 8 juni (16 uur) af voor alle doorgaande verkeer. Op woensdag 24 april (19:30 uur) houdt de provincie hierover een inloopavond in haar steunpunt aan de Houtwijk 20-22 in Dronten.

De provincie werkt van 27 mei tot 15 juni aan de Hanzeweg. In die periode wordt de deklaag van de rijbaan vervangen en worden twee bushaltes verplaatsen. Ook verbetert de provincie de toegankelijkheid van de bushaltes voor blinden en slechtzienden.

“Dit levert overlast op voor bewoners en weggebruikers”, schrijft de provincie over de werkzaamheden, “Tijdens de inloopavond informeren wij u hier graag over.”