De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'. Foto: aangeleverd

‘De Staat van Flevoland’ geeft in Dronten inzicht in economische stand van zaken

donderdag 25 april 2024 13:45

DRONTEN - De provinciale economische raad houdt op donderdag 25 april (13:45 uur) in De Meerpasl de derde editie van het evenement ‘De Staat van Flevoland’. Voorzitter Femke Rientsma vertelt dat de dag in het teken staat van samenwerken.

De economische raad - de Engelstalige naam is ‘Economic Board Flevoland’ - zet zich in voor ondernemerschap en economische groei in de provincie. Het is een samenwerking van bedrijfleven, onderwijs, gemeenten en provincie.

Friso de Vor van Hogeschool Windesheim presenteert deze dag de tweede editie van de Flevoland Monitor: “Een diepgaande blik op de economische stand van zaken in Flevoland.” Daarnaast is er een gesprek onder leiding van dagvoorzitter Joost Hoebink. Ook zijn er trainingen.