Warmonderhof
Warmonderhof Foto: eigen foto

Biodynamische landbouw viert eeuwfeest bij Warmonderhof in Dronten

zondag 19 mei 2024 14:30

DRONTEN - “De biodynamische landbouw bestaat 100 jaar en dat gaan we vieren.” Dat meldt de Warmonderhof, gevestigd aan de Wisentweg in Dronten. Het feest is op zondag 19 mei (14:30 uur) en is bedoeld voor ‘iedereen die zich verbonden voelt met de biodynamische beweging.”

“Lekker eten, livemuziek, activiteiten, bijkletsen, dansen en feest vieren; zo zal het BD Feest van de Eeuw eruit zien”, kondigt de school de dag aan. 

Muziek en dans

Na de openingsceremonie staat er onder andere kleinkunst door Andor Bodekke op het programma. Verder is er muziek van het Trio Sonare, reggae van Roots Rising en dans van What in the World, Birk en DeDae. Andere onderdelen zijn samenzang onder leiding van Merel Brunnekreef, Gregoriaanse koorzang van het herenkoor Christus Koning uit Lievelde, een vertelling in de koeienstal en liedjes van Wolfram Reisiger. 

De bezoekers krijgen een rondrit over de Warmonderhof aangeboden en is er volop vertier voor de kinderen. Ook zijn er gesprekken over oorsprong en ontwikkeling van de sector.