Het Pinkstertoernooi in Biddinghuizen.
Het Pinkstertoernooi in Biddinghuizen. Archieffoto: ©maartenheijenk

Pinkstertoernooi BAS Tennis & Padel

zondag 19 mei 2024 9:00

BIDDINGHUIZEN - Het Pinkstertoernooi van BAS Tennis & Padel staat ieder jaar in het teken van het goede doel. Dit jaar schenkt de vereniging geld aan het Toon Hermans Huis en Cake voor Kids.

Het toernooi op sportpark De Schelp in Biddinghuizen is dit jaar van woensdag 15 tot en met maandag 20 mei. De inschrijving voor het dubbeltoernooi tennis en padel is inmiddels geopend.

De Pinkstercommissie van de club nodigt ook toeschouwers uit: “Of je nu deelneemt aan de wedstrijden, supportert langs de zijlijn, of gewoon langs komt voor de gezelligheid, we kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijk Pinkstertoernooi te beleven.”

Van de beide goede doelen is het Toon Hermans Huis een inloophuis voor mensen die met kanker geconfronteerd worden. Het huis biedt ondersteuning en draait op vrijwilligers en donaties. Stichting Cake voor Kids maakt verjaardagstaarten voor kinderen tot 15 jaar, waarvan de ouders gebruik maken van de voedselbank.