Afbeelding
Foto: eigen foto De Schakel

Reünie gereformeerde basisschool De Schakel

vrijdag 24 mei 2024 19:00

DRONTEN - Gereformeerde basisschool De Schakel in Dronten viert het 50-jarig bestaan. De school nodigt oud-leerlingen, leerkrachten en ander personeel uit voor een reünie op vrijdagavond 24 mei (19 uur).

In juni 1976 werd aan De Ketting de eerste steen van het schoolgebouw gelegd door dominee Bos. Daarvoor zaten de kinderen al enkele jaren in kerkgebouw De Lichtboei.

Herinneringen ophalen

“De reünie biedt gelegenheid voor oude vrienden en klasgenoten om herinneringen op te halen, verhalen te delen en terug te blikken op de afgelopen vijf decennia”, aldus de school, “Iedereen kan tijdens de reünie de school bekijken en genieten van oude foto’s.” 

“We kijken ernaar uit om oud-leerlingen en collega’s te verwelkomen en samen herinneringen op te halen”, zegt directeur Erik Land, “In de afgelopen 50 jaar hebben heel wat kinderen les gehad op onze school. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te berichten. Bovendien hebben we geen contactgegevens van iedereen.” Hij hoopt dat de oproep zoveel mogelijk wordt gedeeld.

  • Aanmelden voor de reünie kan via de website van de school.
De Schakel: