Welkom in Biddinghuizen.
Welkom in Biddinghuizen. Foto: ©maartenheijenk

Yogales in Biddinghuizen

donderdag 4 juli 2024 9:00

Persbericht stichting De IJsvogel:

Donderdag 4 juli

Yogales van 09.00 tot 10.00 uur
Deze ochtend starten we met een uurtje yoga onder leiding van een instructeur. Iedereen jong en oud kan meedoen.  Dit uurtje vindt plaats in de feesttent. Komt u ook gezellig meedoen? Deelname is gratis.

Koffie/thee uurtje van 10.00 tot 11.00 uur
Na een uurtje yoga even lekker uitrusten en bijpraten onder het genot van een kop koffie of een lekker kopje thee.

Senioren gym van 11.00-12.00 uur
Dit uurtje is speciaal bestemd voor ouderen en mensen die minder goed ter been zijn. Schroom niet en kom gezellig meedoen in de feesttent.

Zonnebloemactiviteit van 14.00-16.00 uur
Deze middag is speciaal voor leden van Stichting de Zonnebloem, is een besloten middag. Interesse? Kijk op www.zonnebloem.nl/biddinghuizen

Spel/kaart avond van 19.00-23.00 uur
Een gezellige avond met onder andere levend dambord, sjoelen, een klaverjassentoernooi en andere spellen. Opgave is nodig voor het sjoelen en klaverjassen. Dit kan door een mail te sturen naar opdreef-festival@ijsvogel.net voor de overige spellen hoeft u zich niet op te geven.

Vrijdag 5 juli

Biddinghuizen in beweging van 09.00 tot 10.30 uur
Ook vandaag hebben de instructeurs van Vitaal Overal weer een moment van bewegen in elkaar gezet. Al ben je oud of jong iedereen kan meedoen. Zo blijven we allen fit en gezond. Zien we u ook tijdens de workout? Deelname is gratis.

Dorpslunch van 12.00 tot 14.00 uur
Ook dit jaar mag de dorpslunch niet ontbreken in het programma. Wat zal er dit keer op het menu staan?  Kom gezellig samen met andere dorpsbewoners lunchen. Aan deze lunch zitten geen kosten. Opgeven is wel verplicht.

De Biddinghuizer 1000 poot 18.00 tot 23.00 uur
Dit belooft een hele leuke avond te worden gebaseerd op het programma de Alleskunner. Aan deze avond kunt u meedoen door diverse opdrachten te doen en wie weet wint u de hoofdprijs, maar onthoud dat deelnemen belangrijker is dan winnen. Wilt u meedoen geef u dan op door een mail te sturen naar opdreef-festival@ijsvogel.net Wilt u niet meedoen maar dit spektakel niet willen missen kunt u natuurlijk komen kijken in de feesttent, entree is gratis.

Zaterdag 6 juli

Braderie van 10.00 tot 16.00 uur
In het winkelcentrum zal er weer een gezellige braderie plaatsvinden. Koopt u hier uw nieuwe spulletjes?

Rommelmarkt van 10.00 tot 16.00 uur
Wie weet vindt u hier het pareltje waar u al zo lang naar opzoek was. Kom gezellig struinen langs de kramen. De rommelmarkt is zoals het woord het zegt voor 2e hands spulletjes, niet voor nieuw. De Rommelmarkt vindt plaats in de feesttent. Bezoekersentree is gratis.

Hobbybeurs van 10.00 tot 16.00 uur
Iedereen heeft wel een hobby, Biddinghuizenaren laten die graag aan je zien.  Misschien vind je hier wel een nieuwe hobby. Bezoekersentree is gratis.

Verenigingenmarkt van 10.00 tot 16.00 uur
Vind jij hier je nieuwe hobby of sport? Vele verengingen zullen zich tentoonstellen in de feesttent. Wie weet trekken ze met deze presentatie wel nieuwe leden voor hun club. Bezoekersentree is gratis. Wilt u demonstraties geven? Neem dan contact op via opdreef-festival@ijsvogel.net 

Feestavond van 20.00 tot … uur
Het dak gaat eraf, want zaterdagavond is het Opdreef festival. Met optredens van onder andere Mooi Wark, The Two Topperz en Boer Bennie. Dit mag je niet missen.

Zondag 7 juli

Interreligieuze bijeenkomst van 13.00 tot 15.00 uur
De vrijwilligers van de werkgroep interreligieuze bijeenkomst hebben weer een mooie dienst voorbereid waarin alle geloofsgemeenschappen aan het woord komen. Deze dienst is bij te wonen in de feesttent. Entree is gratis

Dorpsmaaltijd van 18.00 tot 20.00 uur
Wat staat er deze avond op het menu? Komt u ook deelnemen aan de dorpsmaaltijd?  D