Afbeelding
Foto: ©maartenheijenk

Braderie, rommelmarkt, hobbybeurs en verenigingsmarkt in Biddinghuizen

zaterdag 6 juli 2024 10:00

Persbericht stichting De IJsvogel:

Zaterdag 6 juli

Braderie van 10.00 tot 16.00 uur
In het winkelcentrum zal er weer een gezellige braderie plaatsvinden. Koopt u hier uw nieuwe spulletjes?

Rommelmarkt van 10.00 tot 16.00 uur
Wie weet vindt u hier het pareltje waar u al zo lang naar opzoek was. Kom gezellig struinen langs de kramen. De rommelmarkt is zoals het woord het zegt voor 2e hands spulletjes, niet voor nieuw. De Rommelmarkt vindt plaats in de feesttent. Bezoekersentree is gratis.

Hobbybeurs van 10.00 tot 16.00 uur
Iedereen heeft wel een hobby, Biddinghuizenaren laten die graag aan je zien.  Misschien vind je hier wel een nieuwe hobby. Bezoekersentree is gratis.

Verenigingenmarkt van 10.00 tot 16.00 uur
Vind jij hier je nieuwe hobby of sport? Vele verengingen zullen zich tentoonstellen in de feesttent. Wie weet trekken ze met deze presentatie wel nieuwe leden voor hun club. Bezoekersentree is gratis. Wilt u demonstraties geven? Neem dan contact op via opdreef-festival@ijsvogel.net 

Feestavond van 20.00 tot … uur
Het dak gaat eraf, want zaterdagavond is het Opdreef festival. Met optredens van onder andere Mooi Wark, The Two Topperz en Boer Bennie. Dit mag je niet missen.

Zondag 7 juli

Interreligieuze bijeenkomst van 13.00 tot 15.00 uur
De vrijwilligers van de werkgroep interreligieuze bijeenkomst hebben weer een mooie dienst voorbereid waarin alle geloofsgemeenschappen aan het woord komen. Deze dienst is bij te wonen in de feesttent. Entree is gratis

Dorpsmaaltijd van 18.00 tot 20.00 uur
Wat staat er deze avond op het menu? Komt u ook deelnemen aan de dorpsmaaltijd?  D