Bedrijvengids

Van Keulen Schilderwerken Dronten

Van Keulen Schilderwerken

Toe aan een complete metamorfose van jouw woning of pand? Kies dan voor Van Keulen Schilderwerken in de regio Dronten. Onze ervaren schilders weten namelijk als geen ander hoe je dit kan bereiken. We kunnen jou helpen bij het geven van de juiste adviezen op het gebied van kleur, afwerking, ruiten etc. Kortom: Schakel de hulp in van ons professioneel schildersbedrijf!
 

project verbouw

Wie wij zijn

Wij zijn een schildersbedrijf met ruim 15 jaar ervaring. Het draait bij ons om kwaliteit. Hoe wij dit bereiken? Door goed te luisteren naar al jouw wensen en door gebruik te maken van enkel hoogwaardige verfproducten. Door onze jarenlange ervaring weten wij jou bovendien te voorzien van de beste kleuradviezen.

Hoe gaan wij te werk

Allereerst komen wij bij jou langs om samen uitgebreid de wensen te bespreken voor het schilderwerk. We kijken wat nodig is om dit resultaat te bereiken en vooral ook wat dit voor jou gaat kosten. Want uiteraard wil je ook vooraf op de hoogte zijn van de kosten. Wij stellen daarom altijd een offerte op maat voor je op.
 

schilder 2

Diverse werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan uit binnen- en buitenschilderwerk in de regio Zwolle. Dit zorgt voor een fraai aanzien. Maar het is ook belangrijk dat de wanden en muren in jouw huis of gebouw netjes zijn afgewerkt. Daarom voeren wij ook werkzaamheden uit op het gebied van wandafwerking. Hierbij kun je denken aan gladde of glanzende wanden, maar ook structuur behoort tot de mogelijkheden. Toe aan nieuwe ruiten? Bel ons en wij zetten het glas in jouw woning. onze werkzaamheden opgesomd:

        - Binnenschilderwerk
        - Buitenschilderwerk
        - Glaszetten
        - Verwijderen van houtrot
        - Sauswerk
        - Wandafwerking
        - Afwerking van kozijnen
        - Kleuradvies
        - Schoonmaken van het houtwerk
        - Schuren van het houtwerk        

Schilder inschakelen?

Wil je ook gebruiken maken van de diensten van Van Keulen Schilderwerken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Je kunt bellen naar 06 411 00 167. Ook kun je een e-mail sturen naar info@vkschilderwerken.nl. Wij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden!

Contactgegevens

Van Keulen Schilderwerken Dronten

Oostzeestraat 33

8262ES Kampen

Tel 06-41100167

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur