Afbeelding
Foto Brandweer Dronten

Geen slachtoffers bij grote brand aan De Hunze op bedrijventerrein

112


DRONTEN - Er is vannacht een grote brand geweest bij een bedrijf in sanitair aan De Hunze op bedrijvententerrein Business Zone Delta. Er zijn geen slachtoffers. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

De brand ontstond rond kwart voor drie. Toen de brandweer arriveerde, was meteen duidelijk dat er geen houden aan was en werd besloten het pand gecontroleerd uit te laten branden.

Brand meester

De brandweer concentreerde zich op het voorkomen dat de brand oversloeg naar omringende panden. Even na vijf uur werd het sein brand meester gegeven.

Bij het nablussen is de brand vanmorgen weer opgelaaid. De windrichting is inmiddels ietwat veranderd, waardoor de rook over het centrum van Dronten trekt. „Heeft u hier last van, houd dan ramen en deuren gesloten”, waarschuwt de gemeente Dronten.

Update

Zondag 29 augustus, 13:39 uur: De brandweer meldt dat de gemeente Dronten gaat asresten die op de openbare weg terecht zijn gekomen gaat opvegen: ,,Asresten die op particulier terrein terecht zijn gekomen kunnen in plastic verpakt bij het restafval. Bij contact na de tijd handen wassen.”

Teststraat

.

.

DeDrontenaar.nl

Tips voor de krant? Stuur een e-mail naar redactie@DeDrontenaar.nl of een WhatsApp naar 06 1938 9571.
Volg DeDrontenaar.nl op Facebook. Abonneer je gratis op onsYouTube-kanaal.