Afbeelding
Linelle Deunk

Veteraan Marco Boerendonk is gastspreker in het Veteranen café

dinsdag 19 november 2019 0:00

Op 10 december 2019 organiseert de Stichting Veteranen gemeente Dronten haar twee-maandelijkse Veteranen café. Als gastspreker is Marco Boerendonk uitgenodigd.
Marco is Bosnië, Irak en Afghanistan veteraan. Wat begon met een keuring voor het Korps Mariniers leidde via stoker bij de vloot naar de Luchtmobiele Brigade. In deze hoedanigheid werd Marco diverse malen uitgezonden.

Marco komt zijn persoonlijke verhaal over hoe hij zijn jongensdroom bij defensie wilde waarmaken, wat de uitzendingen met hem gedaan hebben en hoe dit hem nog dagelijks bezig houdt, graag vertellen.
Vanuit diepe dalen is Marco nu aan zijn klimtocht begonnen. Zo hoopt hij met zijn ervaring anderen te kunnen helpen, zoals het televisieprogramma “Beau en de veteranen” hem ook geholpen heeft.

Stichting Veteranen gemeente Dronten richt zich op het bevorderen van de maatschappelijke erkenning en waardering van veteranen binnen de gemeente. Tevens zet zij zich in om de onderlinge saamhorigheid tussen veteranen en hun gezinsleden te bevorderen.
Om dit te bereiken organiseert de stichting eens per twee maanden, op de tweede dinsdag van de maand, een veteranen café in lunchroom De Pionier te Dronten.
Zowel militairen als veteranen en burgers zijn hier altijd van harte welkom.

De inloop is vanaf 19:30 uur. Marco zal zijn presentatie rond 20:00 uur starten.

Gezien de belangstelling en de beperkte capaciteit van de locatie is kosteloos inschrijven gewenst.

Voor meer informatie en reserveren kunt u terecht op de website van de Stichting Veteranen gemeente Dronten.
http://www.veteranengemeentedronten.nl